07-09-2017 t/m 07-09-2017, Kantoor Dutch Design Foundation, Torenallee 22-08 (Strijp S), Eindhoven, 13:00 - 17:00 uur, BNO-leden & (oud) DDW-deelnemers: 55 euro, Regulier tarief: 80 euro (lunch inbegrepen),

Hoe maak je duidelijk wat je doet en waarom, wat je boeit en wie je bent.

Om van je studio, ontwerp of label een succes te maken, wordt er tegenwoordig meer van je verwacht dan alleen een goed ontwerp; je moet je werk èn jezelf kort en krachtig kunnen presenteren. Maar hoe maak je duidelijk wat je doet en waarom, wat je boeit en wie je bent. Wie moet je aanspreken en hoe? En wat moet je doen om de aandacht te krijgen en te houden? In een actieve workshop gaan we op zoek naar antwoorden en concreet aan de slag met theorie èn praktijk. Aan het einde van de dag heb je een ijzersterk verhaal voor je volgende (DDW) presentatie. 

Antoinette Veneman is merkstrateeg en marketing & communicatiespecialist met nationale en internationale ervaring om het gebied van merkontwikkeling en (beurs)presentaties. Ze werkte onder andere als client services director bij Colloquium (vastgoed communicatiebureau) en als merkstrateeg voor PROOFF. Sinds 2009 zelfstandig ondernemer en adviseur. Expert bij Creative Consult, eerste hulp voor creatieven.

Trainer: Antoinette Veneman (Via Veneman)

Klik hier om je aan te melden voor deze training.

Over het Design Works Programma

Het Design Works programma concentreert zich op design als middel voor innovatie en ontwikkeling, en legt directe verbindingen met (nieuwe) opdrachtgevers. Tijdens de trainingen van Design Works staat beter ondernemen centraal. Wil je jouw ondernemers capaciteiten verder ontwikkelen? Schrijf je dan nu in voor één van de trainingen van Design Works!

Het Design Works programma is een initiatief van BNO, Stichting Cultureel+Ondernemen en Dutch Design Foundation.