t/m 17-11-2017, BNO, WG Plein 600, Amsterdam, 09.30 - 17.00 uur, vanaf 150,-,

Voorkom een burn-out

Let op: Er kan niet meer worden ingeschreven voor deze training. Wil je op de hoogte blijven over wanneer deze training wordt herhaalt? Stuur dan een e-mail naar bnoacademie@bno.nl.

Als creatief heb je een passie voor je vak, ben je continu bezig met je persoonlijke en professionele ontwikkeling en zijn problemen slechts uitdagingen. En stress, daar doe je niet aan. Want je werk is toch je passie?

Stress hoort ook bij het leven van de creatief. Het is tegenwoordig helaas een hot topic omdat steeds meer mensen overspannen worden of zelfs een burn-out krijgen. Tijdens deze training leer je hoe je om kan gaan met stress. Je krijgt inzicht in je actuele stressbalans, zodat je weet waar jij iets kan veranderen. Je leert ook signalen te herkennen die aangeven wanneer je te veel van jezelf vraagt. Zo voorkom je een burn-out.

De training is helemaal op jouw werkelijke situatie gericht. We onderzoeken waar jij stress tegen komt in werk en leven en hoe jij daar mee om gaat. Door goed om te gaan met stress creëer je ruimte, die je als creatief hard nodig hebt. Na de training heb je de handvaten om die ruimte te creëren.

Na de training:

  • Heb je inzicht in je persoonlijke stressbalans
  • Weet je wat je kan doen om gezonder met stress om te gaan
  • Herken je de signalen die waarschuwen voor stressklachten
  • Kan je stressklachten als overspanning en een burn-out voorkomen

Programma

In de ochtend onderzoek je wat je allemaal stress oplevert. Je leert ook de signalen herkennen die aangeven dat je teveel van jezelf vraagt. In de middag kijken we naar de andere kant; wat doe je al zodat je goed bestand bent tegen stress en wat is er nog meer mogelijk?

Trainer

Joris Tideman werd al jong meegetorst naar musea en muziek. Twee creatieve ouders en een moderne oma leerden hem schoonheid te ervaren. Hij studeerde Visual Arts & Design Management aan de HKU en werkte bij verschillende ontwerpbureaus. Zijn passie verschoof met de jaren van de projecten naar de mensen met wie hij werkte. Daar maakte hij zijn vak en eigen bedrijf van als Joris Ontwikkelt. Als coach, trainer enorganisatieadviseur begeleidt hij mensen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Kosten

BNO-leden: 150 euro per persoon, per trainingsdag.
Niet-leden: 180 euro  per persoon, per trainingsdag.

De bedragen zijn exclusief btw en transactiekosten.
Catering (lunch) en benodigde materialen zijn bij de kosten inbegrepen.

Studie-uren bij- en nascholing

Deze trainingsdag is goed voor 7,5 studie-uren bij- en nascholing.