t/m 22-06-2017, Kantoor Dutch Design Foundation, Torenallee 22-08 (Strijp S), Eindhoven, 14:00 - 16:00 uur, BNO-leden & (oud) DDW-deelnemers: 35 euro, Regulier tarief: 55 euro (lunch inbegrepen),

Raak vertrouwd met een integrale aanpak voor het creëren van een stabiele financieringsmix.

Financiering blijkt maar al te vaak de bottleneck voor het wel of niet doorgaan van een project. Een tijdrovend proces dat je lang in onzekerheid laat en afleidt van je doel: het realiseren van je ambities! 

In deze training raak je vertrouwd met een integrale aanpak voor het creëren van een stabiele financieringsmix. Alle financieringsbronnen die voor een culturele organisatie relevant zijn, worden in een helder en samenhangend kader bijeen gebracht. Je kunt vooraf vragen indienen, die tijdens de training behandeld worden door een mail te sturen naar alexander@cultuur-ondernemen.nl.

Trainer: Alexander Ramselaar

Klik hier om je aan te melden voor deze training.

Over het Design Works Programma

Het Design Works programma concentreert zich op design als middel voor innovatie en ontwikkeling, en legt directe verbindingen met (nieuwe) opdrachtgevers. Tijdens de trainingen van Design Works staat beter ondernemen centraal. Wil je jouw ondernemers capaciteiten verder ontwikkelen? Schrijf je dan nu in voor één van de trainingen van Design Works!

Het Design Works programma is een initiatief van BNO, Stichting Cultureel+Ondernemen en Dutch Design Foundation.