26-04-2012 - Individuele coaching voor zelfstandig werkende professionals.

Soms loop je met een persoonlijke of werkgerelateerde vraag en kun je wel wat advies gebruiken. Advies dat leidt tot een Boost in your Business. Dat advies is nu letterlijk dichtbij te halen via coaching door mensen die naast brede coachervaring, jouw vak en de aard van je business kennen.

Boost your Business coaching voor creatieve ondernemers bestaat naast organisatie advies uit persoonlijke coaching. Bij organisatie advies gaat het om de langere termijn koers van je bedrijf enerzijds en de acties en maatregelen voor de korte termijn anderzijds. Personal coaching helpt bij het helder krijgen van persoonlijke drijfveren en aannames. Bij creatieve ondernemers, die meestal een zeer persoonlijke relatie hebben tot hun werk, grijpen beiden vaak in elkaar.

Coaching op maat voor jou als creatieve ondernemer

Boost your Business coaching wordt aangeboden in een (serie) face-to-face gesprekken in Amsterdam of Utrecht, maar ook als e-coaching via Skype. Verschillende vragen lenen zich voor verschillende trajecten om tot een passend antwoord te komen. Boost your Business coaching geeft daarom de mogelijkheid om een passend traject te bepalen, niet te groot en niet te klein. Maar precies op maat op het moment dat jij het nodig acht.

De coaches

De BNO werkt samen met zes professionele coaches met kennis van de branche die hun sporen ruimschoots verdiend hebben, elk op hun eigen terrein. Elk van de coaches heeft zijn/haar eigen expertise en doelgroepen. Graag bespreken we telefonisch met je welke coach het beste past bij de vraag die je hebt en bij de uitdaging waar je voor staat. Op basis daarvan krijg je ook inzicht in de bijbehorende kosten.Volg de link voor meer informatie over de coaches.

De kosten

Voor de face-to-face gesprekken kun je uitgaan van een vergoeding tussen de 175 en 250 euro per gesprek van een anderhalf uur, exclusief btw. Voor het eerste oriënterende telefonische gesprek worden geen kosten in rekening gebracht. Als tijdens het eerste coachgesprek blijkt dat er om wat voor reden dan ook geen klik is dan blijft het daar bij. Er wordt in dat geval slechts 50% van het voor het gesprek geldende tarief in rekening gebracht. Voor de individuele gesprekken via Skype of telefonisch is de vergoeding op basis van een strippenkaart van 6 strippen 450 euro, excl btw. De strippenkaart bestaat uit 6 gesprekken en is 2 jaar geldig. Elk gesprek duurt circa 30 minuten, wat uitkomt op een bedrag van 75 euro per gesprek. Voor het eerste telefonische gesprek worden geen kosten in rekening gebracht.

Belangstelling?

Is je belangstelling gewekt en ben je benieuwd wat Boost your Business coaching voor jou of je organisatie kan betekenen? Bepaal je coachvraag, kies een coach en bepaal een passend traject. Patrick Aarts helpt je daar graag bij. Neem contact met hem op via bnoacademie@bno.nl of bel 020 624 4748.

› meer over coaching 

Coaching, Personal coaching, Organisatie advies, Loopbaan, Carrière, Ondernemen, Boost your Business, Persoonlijke coaching