24-04-2012 - Individuele coaching op maat voor een medewerker van je organisatie.

Ook binnen een organisatie zijn er soms vragen die het beste tijdens een één-op-één gesprek met een coach kunnen worden onderzocht. Bijvoorbeeld vragen die te maken hebben met persoonlijke effectiviteit in werken, communicatie, samenwerken en feedback geven, het oplossen van problemen met anderen, het invullen van je rol als leidinggevende of persoonlijke ontwikkeling.

Coaching voor de medewerkers in je organisatie

Individueel op maat in een (serie) face-to-face gesprekken met één of meerdere medewerkers binnen het bureau.

Naast coaching biedt de BNO ook incompany-trainingen aan die worden afgestemd op de specifieke situatie bij het bureau.

De coaches

De BNO werkt samen met zes professionele coaches met kennis van de branche die hun sporen ruimschoots verdiend hebben, elk op hun eigen terrein. Elk van de coaches heeft zijn/haar eigen expertise en doelgroepen. Graag bespreken we telefonisch met je welke coach het beste past bij de vraag die je hebt en bij de uitdaging waar je voor staat. Op basis daarvan krijg je ook inzicht in de bijbehorende kosten.Volg de link voor meer informatie over de coaches.

De kosten

Voor de face-to-face gesprekken kun je uitgaan van een vergoeding tussen de 175 en 250 euro per gesprek van een anderhalf uur, exclusief btw. Voor het eerste oriënterende telefonische gesprek worden geen kosten in rekening gebracht. Als tijdens het eerste coachgesprek blijkt dat er om wat voor reden dan ook geen klik is dan blijft het daar bij. Er wordt in dat geval slechts 50% van het voor het gesprek geldende tarief in rekening gebracht. Voor de individuele gesprekken via Skype of telefonisch is de vergoeding op basis van een strippenkaart van 6 strippen 450 euro, excl btw. De strippenkaart bestaat uit 6 gesprekken en is 2 jaar geldig. Elk gesprek duurt circa 30 minuten, wat uitkomt op een bedrag van 75 euro per gesprek. Voor het eerste telefonische gesprek worden geen kosten in rekening gebracht.

Belangstelling?

Is je belangstelling gewekt en ben je benieuwd wat Boost your Business coaching voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op met Patrick Aarts via bnoacademie@bno.nl voor een kennismakinggesprek met één van onze coaches.

› meer over coaching

Academie, Coaching, Personal coaching, Organisatie advies, Feedback, Loopbaan, Carrière, Ondernemen, Boost your Business