06-04-2016 - Neem nu een abonnement op Dude voor slechts 25 euro en maak kans op de BAMBOO Folio van Wacom t.w.v. 199,90 euro.

Papier blijft voor veel ontwerpers toch een magisch medium. Vindt Dude ook. Om van te lezen, of om mee te werken. Maar als papier en pixels samenkomen wordt het een echte win-winsituatie. De BAMBOO Folio is een smartpad die het mogelijk maakt met pen op papier te schrijven en schetsen. Met een druk op de knop zet je jouw werk vervolgens om naar digitale files voor verdere bewerking. 

Neem nu een jaarabonnement op Dude voor slechts 25 euro en maak kans op de BAMBOO Folio van Wacom t.w.v. 199,90 euro.* 

*Voorwaarden: Deze actie loopt van 8 april tot 8 juli 2017. Uit de nieuwe abonnees in deze periode wordt één winnaar getrokken. De overige nieuwe abonnees ontvangen het boek 'Ontwerpen is geen kunst' t.w.v. 17,50 euro, zolang de voorraad strekt. Ook een beetje win-win dus. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld.

Ja, ik neem een abonnement ›

Dude, Dutch Designers Magazine is een uitgave van de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers en verschijnt vier keer per jaar. Dude is gratis voor leden, maar ook verkrijgbaar via een abonnement.