t/m 13-06-2017, De Nieuwe Bibliotheek, Stadhuisplein 101, Almere, 19.30 uur, BNO-leden: gratis, niet-leden: 5 euro (pin aanwezig, betaling aan de bar contant), almerebno@gmail.com

Een avond met inspirerende lezingen van Autobahn, Robbert Slotman (jouwomgeving.nl) en Lysanne de Water.

Op dinsdag 13 juni 2017 organiseert BNO Almere weer een avond met inspirerende lezingen. De sprekers komen vertellen over ontwerpprojecten en geven een kijkje in het ontwerpproces. Ontwerpers, creatieven en geïnteresseerden kunnen elkaar hier in informele sfeer ontmoeten. Vanaf 19.00 uur ben je van harte welkom bij de Nieuwe Bibliotheek in Almere Centrum! 

Sprekers

Rob Stolte (Autobahn)
"We work and play every day"
Autobahn is een creatief bureau dat internationaal bekend staat om haar typografische en onderzoeksgerichte aanpak. Zij gebruiken ontwerp als een creatief strategisch instrument bij het ontwikkelen van zakelijke processen.

Lysanne de Water
"Life after a stroke"
Lysanne ontwikkelde voor haar afstudeerproject een app voor de Hartstichting. Het ontwerp van deze app helpt gebruikers, die zich in een emotionele situatie bevinden, de aangeboden informatie beter te kunnen lezen en te begrijpen.

Robbert Slotman
"Jouw hulp, op jouw moment, op jouw plek"
Jouwomgeving.nl is een online platform, waarin cliënten eigen regie kunnen nemen in hun hulpverlening. Robbert Slotman vertelt als initiatiefnemer én ontwerper over betekenisvol werk, ondernemerschap en meer dan 10 jaar ontwerpen voor de zorg.

Aanmelden

Interessant? Meld je hier aan!

Let op: de bar heeft geen pin, dus neem contant geld mee voor de borrel!

Social media

Volg BNO Almere ook op Facebook en Instagram.