t/m 17-05-2017, BNO, Danzigerkade 8A, Amsterdam, 17.15 - 18.45 uur, Gratis,

Portfolio Review voor industrieel ontwerpers.

Je portfolio is erg belangrijk. Of je nu op zoek bent naar een mooie opdracht, naar een vaste baan of naar ondersteuning voor een bijzonder project, het is het visitekaartje waarmee jij laat zien wie je bent en wat je kunt.

Maar hoe zorg je dat jouw portfolio eruit springt zodat jij die baan of opdracht krijgt? Hier is niet één standaard antwoord op. Dit hangt namelijk nauw samen met wie jij bent en welk doel je wilt bereiken. Om inzicht te krijgen in wat het beste werkt in jouw situatie, organiseren wij op 17 mei een Portfolio Review.

Tijdens de Portfolio Review krijg je persoonlijke feedback van mensen uit jouw vakgebied. Opbouwend kritisch: wat maakt jouw werk sterk? Zijn er onderdelen die je in een bepaalde situatie wel, of juist beter niet kunt gebruiken? En hoe stem je je presentatie af op jouw beoogde baan of opdracht? De reviewers beantwoorden graag al jouw vragen. 

Het zijn nadrukkelijk geen sollicitatie- of acquisitiegesprekken! Het doel is om jouw portfolio nog beter te maken voor die ene baan of opdracht.

Schrijf je je in dan krijg je gegarandeerd 3 gesprekken. Bij je aanmelding geef je één naam door van degene met wie je in ieder geval een gesprek wilt hebben. De overige gesprekken worden op de dag zelf ingedeeld.

Deze Portfolio Review vindt plaats voorafgaand op BNO 20X: de toekomst van het industrieel ontwerpen.

Portfoliobesprekers

-Andreas Alskar (Alskar Design)

-Niels Caris (Springtime)

-Robert Admiraal (Studio Admiraal)

-Maria Blaisse

-Roy Gilsing

-Marcel Jansen (Waacs)

Aanmelden

Stuur een e-mail met daarin de naam van de persoon met wie jij een gesprek wilt hebben naar gert@bno.nl. Los aanmelden voor BNO 20X is niet nodig.Is er een industrieel ontwerper met wie je graag een gesprek zou willen hebben, maar staat hij/zij er (nog) niet bij? Laat dat dan ook bij je aanmelding weten. Wellicht kunnen we iets voor je regelen.