23-06-2017 - Ontmoet potentiële opdrachtgevers in het internationale vastgoed tijdens Expo Real en Pitch Fest.

Voor ondernemers in de Topsector Creatieve Industrie organiseert de BNA twee netwerkactiviteiten rondom de toonaangevende en door de Nederlandse overheid als 'strategisch' aangemerkte vastgoedbeurs Expo Real. Deze vindt plaats in München van 4 tot 6 oktober 2017. De beurs is het uitgelezen moment om Nederlandse en buitenlandse investeerders en vastgoedprofessionals te ontmoeten, maar ook representanten van steden en provincies in Nederland en Europa.

Effectief netwerken op topniveau

1. Presenteer jezelf op het Pitch Fest
In het kader van de Expo Real vindt er op donderdag 5 oktober het 'Pitch Fest' plaats. Deze collectieve netwerkactiviteit wordt georganiseerd door de BNA met Nederlandse en lokale partners zoals het consulaat. Tijdens het Pitch Fest kan je je creatieve voorstellen pitchen. De focus ligt op het thema duurzaamheid. Wat zijn jouw antwoorden op de urgente en strategische uitdagingen die er in het vastgoed spelen? De BNA haalt de brandende vragen op bij deze potentiele opdrachtgevers en legt jou deze voor. Maar je kan ook je 'droomklant' aanreiken, die zal dan worden uitgenodigd. Inschrijven kan hier.

2. Presenteer je op de beursvloer
Van woensdag 4 tot vrijdag 6 oktober biedt de BNA je in samenwerking met Holland Property Plaze (HPP) de mogelijkheid om je op de vastgoedbeurs te presenteren aan de tafel van het Royal Institute of Dutch Architects. Als mede-exposant op de stand van HPP ontmoet je internationale en Nederlandse publieke en private partijen uit de vastgoedsector. De deelname als exposant biedt statuur, media-aandacht en een fysieke 'thuisbasis' om je relaties op de beurs te ontvangen. Je krijgt voor een time slot exclusief toegang de BNA-tafel. Inschrijven kan hier.

Deelname is mogelijk voor alle professionals in de creatieve industrie en is bijvoorbeeld interessant voor ruimtelijk ontwerpers. Inschrijving geschiedt volgens het principe 'first in, first served'. Lidmaatschap van de BNA is niet vereist. Neem bij vragen contact op met Mathias Lehner via mlehner@bna.nl.