01-01-2016 - Al onze lidmaatschappen op een rijtje.

Hieronder vind je alle lidmaatschappen van de BNO op een rijtje. Klik hier voor het overzicht van de voorwaarden en de kosten die hier aan zijn verbonden.

Individueel lidmaatschap

Voor zelfstandig werkende ontwerpers woonachtig in Nederland (of met de Nederlandse nationaliteit) of voor ontwerpers die in loondienst zijn bij een bedrijf. Ontwerpers die samen werken en/of wonen kunnen een duo-lidmaatschap aanvragen. Startende ontwerpers betalen de eerste twee jaar een gereduceerd tarief.

alle voordelen van het individeel lidmaatschap › 

Lidmaatschap voor ontwerpbureaus of -afdelingen

Voor ontwerpbureaus of ontwerpafdelingen van bedrijven gevestigd in Nederland. Het lidmaatschap is ingedeeld naar grootte van bureau of afdeling. Er is al een lidmaatschap vanaf een tot en met drie medewerkers.

alle voordelen voor bureaus ›

Geassocieerd lidmaatschap

Voor personen of bedrijven die het ontwerpvak zelf niet uitoefenen, maar wel direct inhoudelijk en vormgevend bij het vak betrokken zijn zoals bijvoorbeeld journalisten, designmanagers, onderzoekers, docenten of opleidingen.

alle voordelen voor geassocieerde leden ›

Studentlidmaatschap

Voor studenten die op de hoogte willen blijven van het vak. Voor wie ook gebruik wil maken van BNO advies is er het 'studentlidmaatschap + juridisch advies'.

alle voordelen voor studentleden ›

Informatief lidmaatschap

Voor ontwerpers in ruste, of ontwerpers werkzaam in het buitenland. Je ontvangt ons kwartaalblad Dude, Dutch Designers Magazine, en de nieuwsmail. Ook krijg je gratis toegang tot, of korting op onze events, trainingen en publicaties. Je kunt echter geen gebruik maken van BNO Advies en je hebt geen toegang tot de juridische en zakelijke documenten.

Erelidmaatschap

Voor het erelidmaatschap kan je je niet aanmelden. Op voordracht van het bestuur van de BNO kunnen leden in aanmerking komen vanwege bewezen diensten voor de vereniging en/of het vak.