Aperçu Apparel vertelt verhalen die gedeeld moeten worden. Als hun visuele communicatie partner hebben we hen geholpen doelen te verhelderen en opvallend visueel richting te geven. Elk item dat geproduceerd wordt door Aperçu Apparel draagt de merk-filosofie, vertaald in een tekst en illustratie. Deze tekst is altijd een kort verhaal en wordt samen met de graphic op shirts en andere producten gedrukt. Door de jaren heen hebben we onder andere de identiteit, e-commerce, social media campagnes en illustraties ontworpen.


Concept
De naam 'Aperçu' betekent letterlijk 'beknopt' of 'essentie'. Iedere tekst die tot een product verwerkt wordt bestaat uit een paar regels. Enkel de hoofdboodschap wordt weergegeven in de apparel. Verhalen krijgen een plaats in het straatbeeld en gaan mee op reis met de drager.


E-Commerce
Aperçu Apparel is snel gegroeid vanaf het begin. De shirts zijn verkrijgbaar in tal van streetwear winkels in en rond Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Ook is er een e-commerce webshop.

 
Effect
Alle producten van Aperçu Apparel dragen trots het Fair Wear keurmerk. Fair Wear is een non-profit organisatie die als doel heeft de arbeidsomstandigheden in de mode-industrie te verbeteren. Kwaliteit staat voorop. Alle shirts worden gemaakt van bio-katoen en houden rekening met het milieu.


Branding, Website, Product Design, Identiteit, Grafisch ontwep