De Delispresso is een sympathieke en gebruiksvriendelijke espressomachine voor de professionele markt. Spark en Veromatic combineren hiermee traditionele espressobereidingen en een aansprekende vormgeving.

Blikvanger is het sierlijk naar buiten gebogen glazen front met ledverlichting, die in elke mogelijke kleur de achtergrond subtiel en chique decorereert. Het verlichte beeld is met een foto aan te passen aan de huisstijl van de aanschaffer.

Eenvoudig en veilig in gebruik
Gebruiksvriendelijkheid staat voorop. De koffie van vers gemalen bonen vloeit in diverse combinaties met melk, suiker en cacao uit de speciaal ontwikkelde brewer van Veromatic. Sterkte, smaak en hoeveelheid zijn via het tweetalige touchscreen intuïtief in te stellen. Sensoren onder de twee schenktuiten zorgen er na de drankkeuze voor dat de kop op de juiste plek komt te staan. Bij verkeerd plaatsen volgt er een grafische aanwijzing op het touch screen en knippert er bovendien een led-signalering boven de correcte uitschenkpositie.

Deze technieken zorgen niet alleen voor gemak, maar voorkomen ook verspilling en letsel; het laatste kan optreden als een gebruiker het kopje vasthoudt terwijl hete koffie of thee uit de schenktuit daarnaast stroomt. Verspilling wordt verder vermeden doordat de hoogte van de schenktuiten automatisch wordt aangepast aan de gekozen drank.

Duurzaam in gebruik 
De Delispresso is uitgerust met het zogeheten Veromatic Intelligent Power Saving-systeem. Dit is een zelflerend energiebesparingssysteem dat na enkele weken gebruik vaststelt in welke periodes de machine niet of nauwelijks in bedrijf is. In die periodes schakelt de Delispresso automatisch naar de standby-stand.

Uitbreidingsopties
Optioneel zijn een console waarin de restwarmte van een geïntegreerde koelunit met verse melk de kopjes en bekers voorverwarmt, en een grote kan voor filterkoffie. Beide uitbreidingsunits hebben een lichtjes naar binnen gekromde vorm. De combinatie met de espressomachine creëert een golvende habitus waarin het gebogen glazen front op een delicate manier wordt versterkt.

design, office, vending, machine, user interaction