Flint Payrolling was op zoek naar een nieuw profiel, op het moment dat het oude profiel niet meer voldeed aan de tijd. Daarom was het nodig om de merkuitstraling aan te passen en werd Synsation benaderd om te helpen bij dit process.

Naast payrolling alleen worden er nu verschillende andere diensten aangeboden, een complete dienstverlening op het gebied van salarisadministratie. Daarom is de positionering geanalyseerd en een strategisch plan van aanpak ontwikkeld. Als eerste werd een nieuwe naam geïntroduceerd: 'Personeelspartner'.

Voor de organisatie werd een persoonlijke en toegankelijke uitstraling ontwikkeld. Een nieuw logo opent de dialoog en werd versterkt door een eerlijk en duidelijk 'positionerings-statement' met als pay-off: 'Ontzorgt'.

info@synsation.nl  |  0657700850

 

Logo, Visuele Identiteit, Merk, Naamgeving, Rebranding, Ontwerp, Communicatie, Tekst, Web Design, Website, Facebook, Campagne, Poster, Filmpje, Animatie, Email, Drukwerk, Boek, Flyer, Handleiding, Fotografie, Visitekaartje, Briefpapier, Auto, Sponsoring, Formulier