09-11-2015 - Bekijk het boekje met alle presentaties en ervaringen.

Voor de derde keer heeft een aantal geselecteerde designers meegedaan aan het bijzondere talentontwikkelingsprogramma Driving Dutch Design. Ze volgden een serie masterclasses, sparden met een personal coach, namen deel aan sessies co-creatie en werkten samen uit hoe ze zich tijdens Dutch Design Week te Eindhoven presenteren aan de buitenwereld.

Empowerment in optima forma, gebaseerd op vragen als: Wat is mijn profiel en hoe positioneer ik mezelf? Hoe ga ik te werk in een zakelijke omgeving? Hoe kom ikerachter wat mijn opdrachtgever werkelijk nodig heeft? Hoe pak ik een samenwerking het beste aan? Allemaal cruciale kwesties, waarop je een eigen antwoord moet zien te formuleren. Zeker als je kijkt naar hoe de werelden het ontwerpvak zich ontwikkelen: er wordt steeds meer omgevingsbewustzijn verwacht, je moet flexibel en veerkrachtig zijn, en zonder teamwork kom je nergens.

Ook dit jaar zijn de ervaringen van de deelnemers gebundeld in een boekwerk. 

Bekijk hier de publicatie ›

Driving Dutch Design is een initiatief van ABN AMRO , BNO en Dutch Design Week, drie verschillende partijen die even vurig geloven in de potentie van jonge ontwerpers. En die uit ervaring weten hoe belangrijk enige zakelijke toerusting is om talent te laten bloeien. 

Driving Dutch Design