22-06-2015 - Alle voordelen van een geassocieerd (bedrijfs-)lidmaatschap in één overzicht.

Een groot netwerk onder ontwerpers

De BNO heeft een rijke traditie als het gaat om het organiseren van events waar verschillende ontwerpdisciplines elkaar kunnen ontmoeten. Zo kunnen wij elkaar inspireren, en vooral van elkaar leren. Geassocieerde (bedrijfs-)leden gaan gratis of met korting naar onze events, platformavonden of naar events waar wij bij betrokken zijn.

Meer over de platformavonden ›

Zichtbaar deel uitmaken van een professioneel design-netwerk

Als geassocieerd (bedrijfs-)lid maak je zichtbaar deel uit van het professionele design-netwerk van de BNO. Daarnaast kun je de status en de reputatie van de BNO inzetten en voed je op jouw beurt de BNO met ervaringen en inzichten.

Juridisch en zakelijk advies

Als geassocieerd (bedrijfs-)lid kun je gebruik maken van onze helpdesk (voor zover er geen sprake is van een tegenstrijdig belang met een of meer BNO-leden).

Abonnement op Dude

Als geassocieerd (bedrijfs-)lid ontvang je 4 keer per jaar Dude (Dutch Designers Magazine) op je deurmat. Het kwartaalblad geeft een inkijk in de wereld van designers, in hoe zij denken en werken, in wat ze fascineert en inspireert, hun vak, carrière, keuzes, kennis en vaardigheden. 

Meer over Dude ›

Gebruik het keurmerk van de BNO

Als geassocieerd (bedrijfs-)-lid kun je gebruik maken van het BNO-ledenmerk. Dit keurmerk geeft aan dat je je hebt gecommitteerd aan de BNO-gedragscode.

Meer over het BNO-ledenmerk ›

Al je verzekeringen goedkoop onder één dak

De BNO biedt geassocieerde (bedrijfs-)leden in samenwerking met Schouten Zekerheid een collectief verzekeringspakket aan met kwaliteit in polisvoorwaarden, een hoog serviceniveau én een zeer scherp tarief. Je profiteert van flinke kortingen op o.a. je zorg-, aansprakelijkheids-, auto-, inboedel-, ongevallen- en je rechtsbijstandverzekering.

Meer over Schouten Zekerheid ›

Kortingen op diensten en producten van onze partners uit het ontwerpvak

Voor geassocieerde (bedrijfs-)leden regelen wij regelmatig acties met partners uit het ontwerpvak. En daar kun je aardig wat mee besparen. Van kortingen op o.a. abonnementen, administratieondersteuning of lidmaatschappen. Het aanbod wisselt elke keer.

Bekijk alle acties ›

Overtuigd?

Klik dan hier om lid te worden.

Foto: Pieter Crucq.