18-06-2015 - Alle voordelen van een individueel lidmaatschap in één overzicht.

Vijf dagen per week juridisch en zakelijk advies

Iedere ontwerper komt in de praktijk wel eens zakelijke en juridische vraagstukken tegen. Over actuele onderwerpen als auteursrechten en intellectueel eigendom, maar ook over bv. briefings en pitches. Bij BNO advies beantwoorden we direct al je vragen. Is je probleem te complex, dan verwijzen we je in uitzonderlijke gevallen door naar Stichting Rechtshulp Ontwerpers. Tegen een sterk gereduceerd tarief kun je daar terecht voor juridische bijstand.

Meer over BNO Advies ›

Jaarlijks 50 euro thuiskopievergoeding

Alle professionele beeldmakers hebben jaarlijks recht op minimaal 50 euro thuiskopievergoeding van Pictoright. Als BNO-lid krijg jij dit bedrag automatisch op je rekening gestort.

Meer over de thuiskopievergoeding ›

Speciale cursussen toegespitst op jouw vakgebied

Het ontwerpvak is constant in beweging, voordat je het weet hol je achter de feiten aan. Als BNO-lid kan je terecht bij de BNO Academie waar je voor weinig geld je kennis en vaardigheden op peil kunt houden. Het aanbod is divers, variërend van hands-on trainingen zoals pitchen, acquisitie & presenteren tot cursussen gericht op je persoonlijke ontwikkeling. 

Meer over de BNO Academie ›

Abonnement op Dude

Als BNO-lid ontvang je 4 keer per jaar Dude (Dutch Designers Magazine) op je deurmat. Het kwartaalblad geeft een inkijk in de wereld van designers, in hoe zij denken en werken, in wat ze fascineert en inspireert, hun vak, carrière, keuzes, kennis en vaardigheden. 

Meer over Dude ›

Download belangrijke voorbeeld-documenten

Een BNO-lid is geen tijd kwijt aan het opstellen van allerlei belangrijke documenten. Verkoopvoorwaarden, consignatieformulieren, licentie-, bruikleen-, royaltyovereenkomsten, het zijn er teveel om op te noemen: op onze site kun je ze allemaal downloaden. En in de meeste gevallen hebben we ze ook in het Engels, Duits en Frans. Wij kennen de ontwerpbranche als geen ander, dus alle documenten zijn op maat gemaakt voor de ontwerper. 

Bekijk alle downloads ›

Advies over je loopbaan en allerlei carrière vraagstukken

Je timmert al aan de weg en de opdrachten komen nog steeds binnen. Maar hoe sta je er voor over een jaar? Met ons coachingsprogramma kun je als BNO-lid, tegen zeer gunstige tarieven, advies krijgen over je loopbaan en allerlei carrière vraagstukken. Wil je sparren met een professional? Maak dan gebruik van BNO mentoring.

Meer over coaching ›
Meer over mentoring ›

Ontvang gratis het boek 'Auteursrecht voor opdrachtgevers'.

BNO-leden ontvangen gratis (t.w.v. 29,90 euro) een exemplaar van dit boek waar in begrijpelijke taal en met veel voorbeelden wordt uitgelegd hoe het auteursrecht precies werkt en waar je als creatieve maker op moet letten bij het maken van afspraken met beeldleveranciers en opdrachtgevers.  

Bekijk hier de publicatie ›

Plaats je portfolio op de best bezochte ontwerpcommunity van Nederland

BNO-leden kunnen op onze site hun portfolio plaatsen. Elke maand wordt de site bezocht door 30.000 bezoekers. Op onze homepage staat daarnaast een portfoliocarousel waarin verschillende portfolio's afwisselend gepresenteerd worden.

Bekijk de portfolio's ›

Zichtbaar deel uitmaken van een professioneel design-netwerk

Als BNO-lid maak je zichtbaar deel uit van het professionele design-netwerk van de BNO. Daarnaast kun je de status en de reputatie van de BNO inzetten en voed je op jouw beurt de BNO met ervaringen en inzichten.

Door het BNO-ledenmerk weet je opdrachtgever dat hij goed zit

Als BNO-lid kun je gebruik maken van het BNO-ledenmerk. Hiermee onderscheid je je direct van een grote groep collega's. Dit keurmerk is hét signaal voor je opdrachtgever dat hij bij jou aan het goede adres is; hij heeft te maken met een ontwerper die voldoet aan de toelatingseisen van de BNO en die zich heeft gecommitteerd aan de BNO-gedragscode.

Meer over het BNO-ledenmerk ›

Gratis of met korting naar de leukste designevents

De BNO heeft een rijke traditie als het gaat om het organiseren van events waar verschillende ontwerpdisciplines elkaar kunnen ontmoeten. Zo kunnen zij elkaar inspireren, en vooral van elkaar leren. Leden gaan gratis of met korting naar BNO-events, avonden van de regioplatforms of naar events waar wij bij betrokken zijn.

Meer over de platformavonden ›

Al je verzekeringen goedkoop onder één dak

De BNO biedt leden in samenwerking met Schouten Zekerheid een collectief verzekeringspakket aan met kwaliteit in polisvoorwaarden, een hoog serviceniveau én een zeer scherp tarief. Je profiteert van flinke kortingen op o.a. je zorg-, aansprakelijkheids-, auto-, inboedel-, ongevallen- en je rechtsbijstandverzekering.

Meer over Schouten Zekerheid ›

Kortingen op diensten en producten van onze partners uit het ontwerpvak

Speciaal voor BNO-leden regelen wij regelmatig acties met partners uit het ontwerpvak. En daar kun je aardig wat mee besparen. Van kortingen op o.a. abonnementen, administratieondersteuning of lidmaatschappen. Het aanbod varieert.

Bekijk alle acties ›

Overtuigd?

Klik dan hier om lid te worden.