22-06-2015 - Alle voordelen van een studentlidmaatschap in één overzicht.

Met korting naar de cursussen van de BNO Academie

De meeste kunstopleidingen besteden weinig aandacht aan ondernemersvaardigheden. Als BNO-studentlid kan je gelukkig terecht bij de BNO Academie waar je voor weinig geld zakelijke en creatieve trainingen en workshops kunt doen. Het aanbod is divers, variërend van hands-on trainingen zoals pitchen, acquisitie & presenteren tot cursussen gericht op de ontwikkeling van jou als individu zoals persoonlijke uitstraling en het beheersen van gedachtepatronen.

Meer over de BNO Academie ›

Jaarlijks 50 euro thuiskopievergoeding

Alle professionele beeldmakers hebben jaarlijks recht op minimaal 50 euro thuiskopievergoeding van Pictoright. Als BNO-lid krijg jij dit bedrag automatisch op je rekening gestort.

Meer over de thuiskopievergoeding ›

Abonnement op Dude

Als BNO-studentlid ontvang je 4 keer per jaar Dude (Dutch Designers Magazine) op je deurmat. Het kwartaalblad geeft een inkijk in de wereld van designers, in hoe zij denken en werken, in wat ze fascineert en inspireert, hun vak, carrière, keuzes, kennis en vaardigheden. 

Meer over Dude ›

Gratis of met korting naar de leukste designevents

De BNO heeft een rijke traditie als het gaat om het organiseren van events waar verschillende ontwerpdisciplines elkaar kunnen ontmoeten. Zo kunnen wij elkaar inspireren, en vooral van elkaar leren. Leden gaan gratis of met korting naar onze events, platformavonden of naar events waar wij bij betrokken zijn.

Meer over de platformavonden ›

Zichtbaar deel uitmaken van een professioneel design-netwerk

Als BNO-studentlid maak je zichtbaar deel uit van het professionele design-netwerk van de BNO. Daarnaast kun je de status en de reputatie van de BNO inzetten en voed je op jouw beurt de BNO met ervaringen en inzichten.

Al je verzekeringen goedkoop onder één dak

De BNO biedt BNO-studentleden in samenwerking met Schouten Zekerheid een collectief verzekeringspakket aan met kwaliteit in polisvoorwaarden, een hoog serviceniveau én een zeer scherp tarief. Je profiteert van flinke kortingen op o.a. je zorg-, aansprakelijkheids-, auto-, inboedel-, ongevallen- en je rechtsbijstandverzekering.

Meer over Schouten Zekerheid ›

Kortingen op diensten en producten van onze partners uit het ontwerpvak

Speciaal voor BNO-leden regelen wij regelmatig acties met partners uit het ontwerpvak. En daar kun je aardig wat mee besparen. Van kortingen op o.a. abonnementen, administratieondersteuning of lidmaatschappen. Het aanbod varieert.

Bekijk alle acties ›

Korting op handige publicaties

Wij geven regelmatig publicaties uit om jullie te ondersteunen in de beroepspraktijk. Deze kun je als studentlid uiteraard tegen een voordelig tarief aanschaffen. Een onmisbare publicatie voor studenten is al jaren bijvoorbeeld 'Het handboek voor het opzetten van een ontwerppraktijk'. 

Meer over de publicaties ›
Meer over het handboek ›

Vijf dagen per week juridisch en zakelijk advies (alleen voor studentlidmaatschap PLUS)

Wil je ook gebruik maken van BNO Advies? Neem dan een studentlidmaatschap PLUS, dan beantwoorden we direct al je vragen. Is je probleem te complex, dan verwijzen we je in uitzonderlijke gevallen door naar Stichting Rechtshulp Ontwerpers. Tegen een sterk gereduceerd tarief kun je daar terecht voor juridische bijstand.

Meer over BNO Advies ›

Download belangrijke voorbeeld-documenten (alleen voor studentlidmaatschap PLUS)

Ook gebruik maken van onze voorbeeld-documenten? Neem dan een studentlidmaatschap PLUS. Dan ben je geen tijd kwijt aan het opstellen van allerlei belangrijke documenten. Verkoopvoorwaarden, consignatieformulieren, licentie-, bruikleen-, royaltyovereenkomsten, het zijn er teveel om op te noemen: op onze site kun je ze allemaal downloaden. En in de meeste gevallen hebben we ze ook in het Engels, Duits en Frans. Wij kennen de ontwerpbranche als geen ander, dus alle documenten zijn op maat gemaakt voor de ontwerper. 

Bekijk alle downloads › 

Overtuigd?

Klik dan hier om lid te worden.

Foto: Jochem Jurgens.