18-05-2017 t/m 18-05-2017, Buitenwerkplaats, 10.30 - 16.00 uur, Besloten bijeenkomst, www.drivingdutchdesign.nl

Vijfde masterclass van het programma Driving Dutch Design.

O.l.v. Masters Michiel Odink en Anouk Siegelaar.

Meer info volgt binnenkort.

Michiel Odink, Advocaat & partner | Osborne Clarke

Intellectueel Eigendom
“Voor designers is het van essentieel belang dat zij een basisbegrip hebben van het intellectuele eigendom. Waar ligt de grens als je iets kopieert of als jij door anderen gekopieerd wordt; wanneer moet je iets registreren? In de workshop Intellectueel Eigendom worden de designers door middel van diverse praktijkvoorbeelden bekend gemaakt met de antwoorden op deze vragen."

Anouk Siegelaar, Jurist & Adjunct – directeur | BNO

Onderhandelen contracten en algemene voorwaarden
"Onderhandelen over de voorwaarden van samenwerking is essentieel voor een succesvolle praktijk. De interactieve sessie over contracten en algemene voorwaarden stelt de deelnemers van DDD in staat zich verder te professionaliseren. Het is juist deze professionaliteit die door opdrachtgevers wordt gewaardeerd en bijdraagt aan een beter resultaat." 

Over Driving Dutch Design (DDD)

DDD is een programma dat beginnende designers op weg helpt in de wereld van het ondernemerschap. Elf maanden lang committeren start-ups, onder persoonlijke begeleiding van een ABN AMRO-coach, zich aan een serie masterclasses/workshops op het gebied van onder meer financiering, bedrijfsvoering, presentatie, profilering en internationalisering. DDD is een initiatief van BNO, ABN AMRO en Dutch Design Foundation (DDF). 

Driving Dutch Design