05-04-2017 - Wil jij kans maken op een portret van jezelf, getekend door de bekende illustrator Gijs Kast? Lees hier hoe.

Dude, Dutch Designers Magazine ligt nu in heel Nederland in de winkel. Om dit te vieren hebben we een bijzondere actie:

Gastredacteur van de lente-editie van Dude is illustrator Gijs Kast. Gijs is bekend van zijn werk in o.a. Volkskrant, Parool, NRC Next en NRC Handelsblad, De Correspondent, maar ook voor Philips, Vice, de Effenaar en nog veel meer. Speciaal voor deze actie tekent hij in zijn herkenbare stijl de portretten van drie gelukkige winnaars.

Wat moet je doen?

Hoe maak je kans op een van de drie door Gijs Kast getekende portretten t.w.v. €350 per portret? Dat is eenvoudig:

1 Koop een Dude in je boekwinkel
2 Maak een selfie van jezelf met deze Dude
3 Plaats deze selfie op de tijdlijn van onze Facebookpagina, incl. hashtag #gastwineenkast

Let op: bewaar wel de aankoopbon, want als je als winnaar wordt getrokken willen wij een bewijs van je aankoop.

Ik heb gewonnen en nu?

Deze actie loopt zolang de lente-editie van Dude in de winkel verkrijgbaar is of tot uiterlijk 8 juli, de verschijningsdatum van de zomer-editie. Op die datum worden uit alle geldige inzendingen drie winnaars getrokken en bekendgemaakt (o.a. via Facebook). Wij nemen contact op met de winnaars en zullen vragen om een portretfoto en adresgegevens. De foto's gaan naar Gijs Kast die er vervolgens een tekening van zal maken. Daarna sturen wij de tekening naar jullie op.

Deelnamevoorwaarden

Ben je minderjarig, vraag dan je ouders om toestemming voor deelname. Deelnemers geven door deelname toestemming voor het gebruik van hun inzendingen en van de getekende portretten voor publicitaire en promotionele doeleinden rondom de lente-editie van Dude en deze winactie. Winnaars hebben alleen recht op de prijs als zij alle genoemde stappen hebben gevolgd, en op verzoek de aankoopbon kunnen tonen.