t/m 18-05-2017, De Ceuvel, Korte Papaverweg 4, Amsterdam, 9.00 - 17.30 uur, 100 euro excl. BTW per deelnemer, inclusief lunch en boek (kostprijs van de CLASS is 500 euro, dit gereduceerde tarief wordt mogelijk gemaakt door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu), www.clicknl.nl/design/circo/

Leer in deze workshop hoe je als verpakkingsontwerper kunt bijdragen aan de circulaire economie.

CIRCO creating business through circular design versnelt de ontwikkeling naar een circulaire economie, met design als motor. In CIRCO werken bedrijven en ontwerpers samen aan concrete circulaire business en delen ze nieuwe kennis en inspiratie.

Wat

De circulaire economie is een systeem waarin producten langer mee gaan en ook de verpakkingen slim worden hergebruikt en gerecycled. Dit vraagt om nieuwe ontwerpen én nieuwe business modellen. CIRCO biedt een ééndaagse cursus om ontwerpers kennis en nieuwe inzichten op het gebied van circulair design te geven. Hoe kan je als verpakkingsontwerper bijdragen aan de circulaire economie? De inhoud van de Class is gebaseerd op het onderzoek en boek "Products that Last" (TU Delft) en de daarin beschreven businessmodellen en ontwerpstrategieën, Ook zal er gewerkt worden met praktijkvoorbeelden van koplopers.

Wie

Verpakkingsontwerpers die circulaire design strategieën en business modellen (willen) toepassen.

Programma

Tijdens deze workshop krijg je inzicht inde basics van circular design en circulaire businessmodellen, met praktijkvoorbeelden van koplopers. Deze passen we vervolgens toe op jouw eigen case. 

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden.