12-05-2017 - Het ministerie van Economische Zaken heeft acht masterclasses service design laten ontwikkelen waaraan je tegen een sterk gereduceerd tarief kunt deelnemen.

Klanten willen steeds vaker kant-en-klare-oplossingen, toegesneden op hun veranderende behoeften. Vooral in de maakindustrie vraagt dat om een omslag: het gaat niet meer om het aanbieden van een product alleen, maar om het leveren van mooie product-dienstencombinaties. Hoe maak je die omslag? Vind het antwoord tijdens één van de service design masterclasses van Service Science Factory, TU Delft, Hogeschool Utrecht of Hogeschool van Amsterdam.

De service design masterclasses zijn onderdeel van een beleidsexperiment vanuit het ministerie van Economische Zaken. Je betaalt een bescheiden eigen bijdrage als je deelneemt aan één van de masterclasses (gemiddeld 25% van de kostprijs). Er zijn maar 120 plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij.

Aanmelden

Je kunt een aanvraag indienen tot en met 28 mei. Wanneer de masterclasses gegeven worden verschilt per kennisinstelling. Klik hier meer informatie en aanmelden.